Seizoen 2018-2019 gestart

 Op zaterdag 25 augustus gaat FST weer starten met de minibadminton voor kinderen tussen 4 en 8 jaar. Vanaf 8:45 uur krijgen ze in sporthal de Zeine in Waalwijk de eerste training na de vakantie. Voor nieuwe kinderen is nog ruimte. Je hebt alleen sportkleding en sportschoenen nodig. Voor rackets wordt gezorgd. Je kan altijd 3 keer gratis meedoen.

Inmiddels is de vakantie voorbij. Vele mensen hebben op de camping nog badminton gespeeld. Belangrijk was wel dat het windstil was of dat de zon niet in je ogen scheen. Heb je ook de smaak te pakken en zou je graag vaker en in verenigingsverband willen badminton spelen?

Dat komt goed uit. De komende week start badmintonclub FST weer. Je mag altijd 3 keer gratis proberen. Kom gerust langs. Doe je sportkleding alvast aan of neem het mee, want dan kan je direct meedoen. Kom langs op:

Donderdag 23 augustus: jeugd vanaf 12 jaar (19:00u) en de senioren (20:30u) in sporthal de Slagen.

Zaterdag 25 augustus: jeugd vanaf 4 jaar (8:45u) in sporthal de Zeine.

Bij Badmintonclub FST kan je al lid worden als je 4 jaar oud bent. Jeugd kan zowel recreatief als competitie gaan spelen. FST zorgt met intensieve begeleiding dat elk jeugdlid het spel snel onder de knie heeft. FST is een warme en laagdrempelige club, waar het draait om gezelligheid, sportiviteit en gezonde dosis prestatiedrang. Heb je ook interesse in badminton?  Kijk op  www.fstwaalwijk.nl of op  www.facebook.com/fstwaalwijk/ of mail naar secretaris@fstwaalwijk.nl of bel gewoon met Nikki de Jong (06-40960093).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.