Inschrijven voor het Ouder-kind toernooi.

Staat het ouder-kind toernooi op 28 oktober 2018 al in je agenda? Heb jeje vader, ie opa, je nichtje al geraagd? Het wordt ongetwijfeld weer een hartstikke leuk toernooi. Het toernooi wordt gespeeld op zondag 28 oktober 2018 in de sporthal de Slagen van 10:00 tot ca 15:00. deelname en toegang is gratis. Er zijn leenrackets beschikbaar.

Dit jaar hebben we een extra leuke verrassing. Mis het niet.

De inschrijfformulieren liggen al klaar in de sportzaal of je kunt hem hier downloaden:   Uitnodiging ouder-kind toernooi 2018.  Het ingevulde formulier vóór 14 oktober inleveren bij Stefan de Kloe, Daan Wijngaard of aan een van de begeleiders. Het kan ook per e-mail aan technischezaken@fstwaalwijk.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.