Senioren recreanten

Ben je op zoek naar een sport waar je je het hele jaar door fysiek kunt inspannen, naar gezelligheid, een sport die je tot hoge leeftijd kunt doen en gewoon zeker weet dat je elke maandag endonderdag kunt spelen? Dan is FST jouw vereniging.

FST is een grote vereniging. We spelen elke maandagavond in de sporthal de Zeine op 9 banen en elke donderdagavond in sporthal de Slagen op 12 banen . Er is altijd iemand van jouw niveau om een wedstrijd mee te spelen. Aan het begin van de avond zijn dat dubbelpartijen. Tegen het einde kun je ook enkelpartijen spelen.

Alle nieuwe leden bieden we, op donderdagavond tussen 20:30 en 21:30 uur, kosteloos introductietrainingen aan. Mocht je na enige tijd verder willen groeien in je spel, dan kan dat bij FST. Je kunt dan meedoen met de midweekcompetitie en extra training op donderdag krijgen.

Ben je geïnteresseerd? Je mag altijd een paar keer proberen. Daarvoor hebben wij enkele leenrackets. Interesse?

Speeltijden

Maandagavond van 19:30 tot 22:00 vrij spelen
Donderdagavond van 20:30 tot 23:00 vrij spelen, ook om 19:30 – 21:00 training gevorderden en 20:30 – 21:30 training beginners..

Locatie
Sporthal de Slagen, De Gaard 2, 5146 AW Waalwijk (donderdag)
Sporthal de Zeine, Olympiaweg 12-a, 5143 NA Waalwijk (maandag )

Basiscontributie;
meer info

Trainers
Klik hier voor een overzicht van trainers en begeleiders.

Activiteiten
Naast de donderdagavond hebben we nog veel activiteiten die het extra leuk maken om lid te zijn van FST. Zoals de Mixavond, een uitwisseltoernooi met andere verenigingen, clubkampioenschappen, naborrelen in de bar op donderdag, de Nieuwjaarsborrel of de heerlijke tapasavond in de zomer.

Competitie
Zoek je meer uitdaging naast de wekelijkse vrijspeelavonden, dan is er de midweekcompetitie. In een gemengd team speel je door de week in de periode oktober tot april ca. 12 wedstrijden.

Er is een extra bijdrage voor de competitie van toepassing.  Meer info.