Niet-actieve leden

We kennen naast actieve leden ook niet actieve leden. Onder niet actief lid verstaan we 2 dingen:  je bent niet meer in staat om badminton te spelen of je kunt vanwege diverse redenen gedurende een periode van 6 maanden op de wekelijkse speelavonden geen badminton spelen.

Als niet actief lid wordt je uitgenodigd voor alle activiteiten, ontvang je alle mailingen en clubbladen. Voor zover jouw situatie dat toelaat mag je meedoen aan activiteiten. Kun je niet meer spelen dan kun je altijd op badmintonevenementen de spelers van FST aanmoedigen. Maar je kan ook ons ondersteunen bij de organisatie van activiteiten.

Tijden
Voor het gezellige gesprek op de maandagavond vanaf 21:30  of donderdagavond vanaf 22:00 uur of tijdens onze activiteiten.

Locatie
Sporthal de Slagen, De Gaard 2, 5146 AW Waalwijk (of elders, afhankelijk van activiteiten)

Basiscontributie:
meer info.

Activiteiten
Naast het na borrelen op de donderdagavond, hebben we nog veel activiteiten die het extra leuk maken om ook niet actief lid te zijn van FST. Zoals de Nieuwjaarsborrel of de heerlijke tapas-avond in de zomer.

Mocht je langdurig door-de-week geen badminton kunnen spelen, dan kun je aan de badmintonactiviteiten in het weekend deelnemen.