Badminton ook in zomervakantie bij FST

 

Badminton doe je in de zomer vaak op de camping of achter in de tuin. Meestal kan je in de zomervakantie nergens binnen in de zaal badminton spelen. Vanaf dit jaar kan je dat ook in Waalwijk. Badmintonvereniging FST start hiermee. Vooralsnog met 1 avond. Bij succes willen we dat uitbreiden. 

Op donderdag 16 augustus kan iedereen vanaf 12 jaar badminton spelen vanaf 20:00 uur tot 22:30 uur in sporthal de Slagen aan de Gaard in Waalwijk. Je betaalt slechts 3 Euro per persoon voor de hele avond. Dit betaal je gewoon in de zaal. 

Hopelijk zien we jou op donderdag 16 augustus. 

Kan je op dit moment helaas niet? Vanaf 21 augustus begint ons nieuwe seizoen en kan je gewoon op de andere momenten langskomen, gewoon bellen of een mailtje sturen. 

Bij Badmintonclub FST kan je al lid worden als je 4 jaar oud bent. Jeugd kan zowel recreatief als competitie gaan spelen. FST zorgt met intensieve begeleiding dat elk jeugdlid het spel snel onder de knie heeft. FST is een warme en laagdrempelige club, waar het draait om gezelligheid, sportiviteit en gezonde dosis prestatiedrang. Heb je ook interesse in badminton?  Kijk op  www.fstwaalwijk.nl of op  www.facebook.com/fstwaalwijk/ of mail naar secretaris@fstwaalwijk.nl of bel gewoon met Nikki de Jong (06-40960093).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.