Sinterklaas op bezoek bij Jeugd Badmintonclub FST

Ondanks dat Sinterklaas het deze dagen erg druk heeft, heeft hij afgelopen zaterdag tijd gemaakt om de jeugd en kinderen van badmintonvereniging  FST te bezoeken.  De Sint werd geholpen door 2 pieten. De jeugd hebben de pieten laten zien dat badminton niet zo gemakkelijk is. De pieten konden er helemaal niets van! Ze sloegen nauwelijks een shuttle raak of dachten dat het racket een gitaar was.

In een mooi versierde kantine van sporthal de Zeine heeft Sinterklaas alle kinderen apart naar voren geroepen. Hij heeft mooie woorden over hun hobby’s, hun sport, de school maar ook ieders eigenaardigheden uit het grote boek gelezen. Natuurlijk was er voor elk kind een mooi cadeau, dat ze gezamenlijk aan het eind konden uitpakken.  En natuurlijk de pepernoten niet te vergeten!

Onder luid gezang van ‘Dag Sinterklaasje-dag Sinterklaasje” werden Sint en zijn pieten uitgezwaaid. Op weg naar de volgende groep kinderen.  Fijn dat Sinterklaas ook dit jaar weer tijd had om Badmintonclub FST te bezoeken.

Bij Badmintonclub FST kan je al lid worden als je 4 jaar oud bent. Jeugd kan zowel recreatief als competitie gaan spelen. FST zorgt met intensieve begeleiding dat elk jeugdlid het spel snel onder de knie heeft. FST is een warme en laagdrempelige club, waar het draait om gezelligheid, sportiviteit en gezonde dosis prestatiedrang. Heb je ook interesse in badminton?  Kijk op  www.fstwaalwijk.nl, mail naar secretaris@fstwaalwijk.nl of bel gewoon met Nikki de Jong (06-40960093).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.