Geslaagd Jeugdkamp badmintonclub F.S.T. Waalwijk

Van 30 juni t/m 02 juli ging de jeugd van badmintonclub F.S.T. Waalwijk een weekendje erop uit. Zij zijn naar Westelbeers geweest. Alle activiteiten in het weekend stonden in het teken van ‘Hoe overleef ik…’.

Onder de verschillende activiteiten bevond zich “hoe overleef ik … DrumTastic?” DrumTastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal van 75 cm. Iedereen deed hieraan mee zelfs de begeleiding moest eraan geloven en ook zij genoten.

Op zaterdagmiddag hadden de kinderen “hoe overleef ik een Color Run?”. Een color run is een run waarbij de kinderen door rookwolken van kleurpoeder moeten lopen. Hierbij word je echt vies en dit vonden de kinderen geweldig.

De kinderen hebben nog veel meer activiteiten gedaan, zoals een escape room en heel veel spelletjes. Maar wat zeker aanwezig was, was een gezellig kampvuur met marshmallows!

Badmintonclub F.S.T. Waalwijk is een FeeST voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Bij F.S.T. kan je drie keer gratis komen proberen. Interesse om een keertje een kijkje te komen nemen? neem dan contact op via  info@fstwaalwijk.nl of bel gerust naar: 06-40960093.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.