4 prijzen bij Brabantse Jeugkampioenschappen!

Farrah Iffa Tuarita, Thymo Pullens en Puck van Elzelingen hebben tijdens de Brabantse kampioenschappen badminton ieder een eerste prijs in hun klasse weten te behalen. Daan Scholten heeft een tweede prijs behaald. In een sterk spelersveld hebben zij hard geknokt om deze mooie titel binnen te slepen!

In het weekend van 18 en 19 februari  zijn in Sporthal de Slagen de Brabantse Jeugdkampioenschappen Badminton gespeeld. De jeugd van Brabant heeft hier gestreden in zijn of haar leeftijdsklasse op de titel. Dit jaar hebben er 128 kinderen meegedaan. Het hele weekend werden veel schitterende partijen van hoog niveau gespeeld. Iedere speler vocht om de overwinning.

Van badmintonvereniging FST hebben negen jeugdleden meegedaan. Het merendeel had nog geen ervaring met de Jeugdkampioenschappen. Desondanks hebben ze allemaal mooie en sterke wedstrijden laten zien. Het resultaat van hen is geweldig. Waalwijk mag trots zijn.

De prijzenpakkers zijn:
· Farrah Iffa Tuarita is eerste geworden in meisjes enkelspel klasse U13,
· Thymo Pullens is eerste geworden in jongens dubbelspel klasse U15,
· Puck van Elzelingen is eerste geworden in meisjes dubbelspel klasse U19 en
· Daan Scholten is tweede geworden in jongens dubbelspel klasse U19.

Een fantastisch resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.