Nieuw: badminton vanaf 4 jaar

In  januari is FST gestart  met een hele nieuwe badmintongroep voor kinderen tussen 4 en 7 jaar. Dit is nieuw in de regio!

Bij FST vinden wij het belangrijk dat kinderen het hele jaar door voldoende kunnen bewegen, samen met andere kinderen, ieder op zijn/haar niveau. Onder intensieve begeleiding van 1 trainer per 4 kinderen laten we de kinderen al spelenderwijs werken aan de ontwikkeling van hun motoriek, zowel het lopen en bewegen als de slagbeweging.

Heb je kinderen of kleinkinderen in deze leeftijdsgroep en ben je nieuwsgierig? Loop dan gerust eens binnen op een zaterdagochtend in sporthal De Slagen tussen 8:45 en 10:00 uur. FST beschikt over de minirackets voor de kinderen. Wat de kinderen zelf moeten meenemen zijn binnensportschoenen en sportkleding.

Meer informatie: info@fstwaalwijk.nl of neem contact op met Nikki de Jong (tel. 06-40960093).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.