Badminton Diploma Dag

FST Waalwijk heeft gekozen om in 2024 tijdens de trainingen op de zaterdagochtend meer gebruik te maken van BAMITO’s Jeugdprogramma. Dit is een door Badminton Nederland ontwikkeld trainingsprogramma voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar!

FUN staat centraal terwijl kinderen zich ontwikkelen, samenplezier maken en tegelijkertijd op een natuurlijke manier leren. In dit programma is veel aandacht voor breed motorische vaardigheden. Dematerialen en veldafmetingen worden afgestemd op het kind. En tot slot werken de kinderen naar diploma’s toe.

Op zaterdag 6 april hebben we de eerste Badminton Diploma- Dag. Op de reguliere training zal aan de hand van enkele oefeningen bekeken worden of het FST-jeugdlid het niveau van het diploma heeft gehaald. Tijdens deze training zullen we ook de ouders extra uitleg geven over het programma en zullen de diploma’s worden uitgereikt.

Voor sommige jeugdleden betekent dit diploma dat je naar een hogere groep doorschuift. En dat je er klaar voor bent om in een team competitie te gaan spelen. We zullen tijdens deze diploma-dag ook informatie geven over het competitieseizoen 2024/25.

We kijken erg uit naar deze eerste Badminton-Diploma Dag! Dus tot de 6de april, gewoon van 9:00 tot 10:30 uur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.