Badminton jeugd feest een heel weekend lang

In het weekend van 1-3 juli heeft de jeugd van badmintnvereniging FST een onvergetelijk kamp gehad.  Wanneer maak je nu mee dat je paaseieren zoeken, Koningsspelen, oud& nieuw en een verjaardagsfeest in 1 weekend hebt? 

Dat was tijdens het FST-jeugdkamp 2022. Het thema van dit weekend was FeeST. Elk spel en activiteit stond in het teken van een feestdag. Dit jaar verbleven we het hele weekend in Westerhoven. Mede-organisator Jos Verlaan: “Het is een fantastische plek voor ons jeugdkamp. Een groot grasveld, ruimte om te barbecuen en een bos in de buurt. We hebben ons hier uitstekend vermaakt.”

“We hebben zelfs Dierendag gevierd met een bezoek aan een belevingsboerderij. STruisvogels mochten we voeren en met alpacas wandelen. Dat was een unieke ervaring. Nooit geweten dat deze dieren nog slechter doorlopen da ezels.” aldus Jos.

Een nachtelijk kampvuur met marshmallows, een schuimpartij en een nachtelijk griezelspel. Alle kinderen en begeleiding hebben ervan genoten. Vermoeid en voldaan keerden zondag om 16 uur weer terug in Waalwijk. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.