FriydayNights Goirle 14 juni

Vrijdagavond 14 juni 2019 organiseert Badminton Club Goirle een badmintontoernooi in sporthal “De Haspel” te Goirle. Het toernooi begint om 19.00 uur en er wordt gespeeld tot 23.00 uur. De prijsuitreiking zal plaatsvinden rond 23.30 uur en voor degene die nog energie over hebben, gaan we door tot in de late uurtjes. Een avond vol sportiviteit en gezelligheid en een leuke loterij.

Iedereen van 15 jaar en ouder kan mee doen aan dit toernooi. Het enige wat je moet doen, is een team vormen, bestaande uit 2 personen. Je kunt je inschrijven als een mixed en/of dubbel team. Iedereen heeft de keuze uit 2 onderdelen en op 3 verschillende niveaus: 
1. Goede recreanten en competitiespelers in de 1e of 2 e klasse (met of zonder veren shuttles)
2. Betere recreanten en competitiespelers in de 3e, 4e of 5e klasse

3. Recreanten
4. 60+ 

Indien er onvoldoende teams zijn om een poule te creëren, worden poules samengevoegd.

Wanneer je graag wilt meedoen, maar nog geen partner hebt, mag je je ook als individu inschrijven, wij zullen proberen dan een leuke match voor je te maken!

De inschrijvingskosten per team en per onderdeel zijn € 10 (€ 5 per persoon), dus als je op twee onderdelen meedoet, kost het jou €10. Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 7 juni 2019 of tot het vol zit. 

Je kunt je inschrijven via https://goo.gl/forms/QRF9u2UaqnNKZwUg2 of door een mail te sturen met je teamsamenstelling, naam en mailadres medespeler en spelniveau naar: bcgoirle1@gmail.com

Fridaynight 14-06-2019, ben jij er ook bij? 

Met vriendelijke groeten, 

BadmintonClub Goirle  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.