Een echte senior

Cor ontvangt de erespeld uit handen van de burgemeester.

Cor Hagemeijer, bekend bij FST en HS als speler en oud-trainer, speelt al jaren badminton waarvan een grote periode op hoog niveau. Inmiddels is Cor 50 jaar lid van HS. Daarvoor kreeg hij door de burgemeester Nol Kleingeld, een van zijn toenmalige dubbelpartners, de erespeld uitgereikt.

Proficiat Cor!

Cor heeft in de loop van de jaren velen de beginselen van het badminton bijgebracht. En nog steeds is hij maar al te graag bereid spelers met raad en daad bij te staan. Zondag 7 april doet Cor mee met het invitatietoernooi in de Slagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.