FST introduceert de 5-strippenkaart

Badmintonvereniging FST introduceert de 5-strippenkaart

Waalwijk – 2019 is een nieuw jaar voor mooie initiatieven.  Zo start FST start met de 5-strippenkaart voor senioren. 

Het is belangrijk dat meer mensen op regelmatige basis sporten. De huidige maatschappij zorgt ervoor dat de beschikbare tijd voor het sporten beperkt is. Drukke werkweken, onregelmatig werk, een drukke studie of co-ouderschap; allemaal oorzaken waarom we minder snel de stap nemen om te gaan sporten of om zelfs lid te worden van een sportvereniging. Het sporten binnen een vereniging geeft de mens een extra stimulans. Samen sporten is leuker en verbroederd.  

Badmintonvereniging FST wil het mogelijk maken dat meer mensen op een laagdrempelige manier de stap nemen om te gaan sporten. Daarom introduceert FST de 5-strippenkaart.  

De strippenkaart is daarnaast ook geschikt voor mensen die al een sport beoefenen en vaker sportief bezig willen zijn. Maar ook voor sporten die een periode van het jaar stilliggen, zoals de winterstop bij voetbal. Waarom zou je in de winter stil zitten?

De 5-strippenkaart die FST introduceert kost 25 Euro en is persoonsgebonden. Per seizoen kunnen maximaal 2 strippenkaarten per persoon worden gebruikt. Het is een kaart voor senioren en is voor het spelen op de donderdagavond vanaf 20:30 uur in sporthal de Slagen. Elke keer wordt er 1 strip afgetekend. 

Heb je hiervoor belangstelling? Wil je weten wat je dan moet doen? “Dat is heel eenvoudig. Stuur een email naar secretaris@fstwaalwijk.nl , bel Nikki de Jong (06-40960093) of kom gewoon langs op onze donderdagavond. We leggen het dan rustig nog eens uit en maken je wegwijs bij onze vereniging“, aldus Anton van Himbergen, voorzitter van FST.

Wanneer is de strippenkaart een succes?  “Als dit initiatief al enkele mensen op regelmatige basis weer aan het sporten krijgt, zijn wij tevreden. Omdat badminton ook een toegankelijke sport is, verwachten wij dat veel senioren, van jong tot oud, dit zal moeten aanspreken.” 

Me

3 Comments Voeg uw reactie toe

 1. Mandy Beerens schreef:

  Hallo, ik zou graag overdag badmintonnen, kan dat ook?

  Ik ben 46 jaar en vind het leuk om te badmintonnen.
  De senioren lijkt me nog net niet mijn doelgroep. Op welk moment traint de groep in leeftijd net eronder?

  1. Hans van den Biggelaar schreef:

   Beste Mandy Beerens,

   Leuke sport dat badminton.
   De speelavond is op donderdag, helaas niet overdag.
   FST maakt onderscheid tussen jeugd en senioren, de laatste groep zou ook volwassenen kunnen heten.
   Met 46 jaar pas je uitstekend in de groep senioren. Wij hebben geen speciale afdeling voor veteranen, bijvoorbeeld voor 65+.
   Bij de senioren spelen volwassenen van alle leeftijden en van elk niveau.

   Met vriendelijke groet,

   Hans van den Biggelaar
   webmaster@fstwaalwijk.nl

  2. Hans van den Biggelaar schreef:

   Misschien is dit een leuke gelegenheid kennis te maken met FST en HS. het is gratis en je bent van harte welkom. Je kunt zelfs op zondag rond 10:15 zo binnen lopen zonder inschrijving.
   https://fstwaalwijk.nl/2019/03/24/inschrijving-invitatie-toernooi-open/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.