FST jeugd actief op Slottoernooi Badminton Minicompetitie

FST jeugd actief op Slottoernooi Badminton Minicompetitie

Op zaterdag 16 juni heeft in sporthal T-kwadraat het slottoernooi van de Minicompetitie plaats gevonden. FST heeft met 3 jeugdteams hieraan deelgenomen. Minicompetitie is een regionaal initiatief van Midden-Brabant en heeft tot doel om in de periode tussen februari en juni de jeugd competitie te laten spelen. In deze periode wordt vanuit de nationale Badminton Bond geen competitie aangeboden, vandaar. 

Dit jaar is het 40ste jubileum van deze competitie.  Dit is tijdens de slotdag ook groots gevierd.

Aan de Minicompetitie hebben dit jaar 42 teams deelgenomen.  Helaas hebben dit jaar de teams van FST geen prijs weten te bemachtigen. pastedGraphic.pngpastedGraphic_1.png

Voor het jongste team van FST met Moos, Lars, Madelief en Teske was dit hun allereerste competitie (foto). Ze hebben erg goed weerstand geboden. Helaas hadden de tegenstanders wat meer ervaring en waren wat ouder.

Vanaf september gaat de competitie van de Badminton Bond weer van start. Daaraan zal FST met 3 jeugd en 5 senioren teams in de weekenden deelnemen. Ook zullen zeker 3 seniorenteams deel gaan nemen aan de midweekcompetitie.

Bij Badmintonclub FST kan je al lid worden als je 4 jaar oud bent. Jeugd kan zowel recreatief als competitie gaan spelen. FST zorgt met intensieve begeleiding dat elk jeugdlid het spel snel onder de knie heeft. FST is een warme en laagdrempelige club, waar het draait om gezelligheid, sportiviteit en gezonde dosis prestatiedrang. Heb je ook interesse in badminton?  Kijk op  www.fstwaalwijk.nl of op  www.facebook.com/fstwaalwijk/ of mail naar secretaris@fstwaalwijk.nl of bel gewoon met Nikki de Jong (06-40960093).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.