Schoolbadminton Toernooi

16 Oktober schoolbadmintontoernooi; inschrijving geopend

Op woensdag 16 oktober – in de herfstvakantie – vindt het eerste schoolbadmintontoernooi plaats in Sporthal de Slagen in Waalwijk. Alle kinderen tussen ongeveer 10 en 13 jaar zijn welkom om mee te doen; de inschrijving is geopend. 

Al ruim twee jaar verzorgt Badmintonclub FST in samenwerking met de buurtsportcoaches clinics op basisscholen in Waalwijk, Sprang-Capelle, Waspik en Kaatsheuvel. FST-voorzitter Anton van Himbergen: “Tijdens de reguliere gymlessen en soms ook tijdens de naschoolse opvang krijgen kinderen vanaf groep 3 badmintonclinics, waarbij het niveau van de les wordt afgestemd op de groep. Veel kinderen geven tijdens de clinics aan dat ze de sport erg leuk vinden en dat het ‘naar meer smaakt’. Liefst willen ze al snel een wedstrijd spelen. Daar spelen we nu op in, door met support van GO Waalwijk voor het eerst een schoolbadmintontoernooi te organiseren. Met het toernooi sluiten we de serie clinics op een leuke manier af.” 

Gratis deelname

Het schoolbadmintontoernooi vindt plaats op woensdag 16 oktober (in de herfstvakantie) in Sporthal De Slagen in Waalwijk. Het toernooi duurt van 10.00 tot 15.00 uur, deelname is gratis. Rackets zijn beschikbaar! Alle kinderen tussen ongeveer 10 en 13 jaar uit Waalwijk, Sprang-Capelle, Waspik en Kaatsheuvel mogen meedoen. Uiteraard zijn familie en vriend(innet)jes welkom om te komen kijken.

De inschrijving van het schoolbadmintontoernooi is geopend. Stuur een e-mail aan secretaris@fstwaalwijk.nl met je naam, e-mailadres, telefoon en de leeftijd van jou en je vriend(inne)tje. Geef ook aan of je lid bent van een badmintonvereniging. 

Proefles

Lijkt badminton je een leuke sport, maar heb je op woensdag 16 oktober al andere plannen? Stuur dan een e-mail aan secretaris@fstwaalwijk.nl om gratis proeflessen te plannen. Kijk voor meer informatie over Badmintonclub FST op www.fstwaalwijk.nl