FST Badminton Jeugd Inloop op 11 januari

Gratis evenement met sport en spel

Waalwijk – Het is hartje winter en wel erg koud om buiten te gaan sporten. Kom dan juist kennismaken met de binnensport badminton!  Op zaterdag 11 Januari 2020 houdt badmintonvereniging FST weer open huis vanaf 8:45 uur tot 10:15 uur in sporthal de Zeine. Alle kinderen vanaf 4 jaar en hun ouders zijn van harte welkom. Niet alleen om te komen kijken, maar juist om direct actief mee te doen. Neem daarom gewoon je gymspullen mee.

Bij de ontvangst tussen 8:45 uur en 9:00 uur wordt iedereen welkom geheten.  Daarna gaan de kinderen direct aan de slag. Ze gaan op een leuke manier actief meedoen aan een spelletjes-circuit, die allemaal iets te maken hebben met de badmintonsport. Iedereen zal lekker moe worden. Tussendoor is er drinken voor alle kinderen (en ook natuurlijk de ouders). Tot slot is er voor alle deelnemers een leuke prijs te verdienen.  

Dus wil je in de winterperiode lekker gaan sporten, grijpt dit moment dan aan. Kom dus op zaterdag 11 januari vanaf 8:45 uur tot 10:15 uur naar sporthal de Zeine. Tot dan!

Heb je interesse, maar komt dit moment niet uit? Kom dan gerust op een ander moment! Kijk dan even op  www.fstwaalwijk.nl , www.facebook.com/fstwaalwijk/ of mail naar secretaris@fstwaalwijk.nl. Maak gebruik van de mooie actie: Wordt in januari jeugdlid, dan speel je tot eind februari gratis!