FST Badminton Jeugd Inloop 14 januari

Gratis evenement met sport en spel – al voor kinderen vanaf 4 jaar.

Deze winter is het  weer lekker nat en koud. Geen weer om voor je plezier buiten gaan te sporten. Kom dan juist kennismaken met de binnensport badminton!  Op zaterdag 14 januari 2023 houdt badmintonvereniging FST weer open huis vanaf 9:00 uur tot 10:30 uur in sporthal de Zeine. Alle kinderen vanaf 4 jaar en hun ouders zijn van harte welkom. Niet alleen om te komen kijken, maar juist om direct actief mee te doen. Neem daarom gewoon je gymspullen mee.

Bij de ontvangst tussen 9:00 uur en 9:15 uur wordt iedereen welkom geheten.  Daarna gaan de kinderen direct aan de slag. Ze gaan op een leuke manier actief meedoen aan een spelletjes-circuit, die allemaal iets te maken hebben met de badmintonsport. Iedereen zal lekker moe worden. Tussendoor is er drinken voor alle kinderen (en ook natuurlijk de ouders). Tot slot is er voor alle deelnemers een leuke prijs te verdienen.

Dus wil je in deze periode lekker gaan binnensporten, grijpt dit moment dan aan. Kom dus op zaterdag 14 januari vanaf 9:00 uur tot 10:30 uur naar sporthal de Zeine. Tot dan!

 

Meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.