Corona-Toegangs-Bewijs

 Corona-Toegangs-Bewijs: 3G

Vanaf 6 november is het voor sporters, bezoekers en toeschouwers, vanaf 18 jaar, verplicht een coronatoegangsbewijs en ID te tonen om toegang te kunnen krijgen tot de sporthal. De gemeente gaat zelf deze controle uitvoeren. 

Dit betekent dat alleen mensen vanaf 18 jaar die gevaccineerd zijn of recent getest zijn, toegang tot de sportaccommodatie hebben. Wij begrijpen dat deze aanscherping misschien niet als prettig wordt ervaren maar we houden ons uiteraard aan de regels om de verspreiding van Corona weer in te perken. We zijn dat zelfs verplicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.