Eindelijk weer eens een badmintontoernooi

Ruim 50 leden van FST genieten van eerste onderling toernooi sinds 2019

Zondag 12 september heeft badmintonvereniging FST Waalwijk haar eerste toernooi, sinds meer dan 2 jaar, gehouden. Door het nare c-virus konden velen van ons al die tijd helaas niet sporten. Het deelnemen aan toernooien was nog veel langer geleden. Het bestuur van FST Waalwijk heeft het eerste moment in de agenda van het nieuwe seizoen, afgelopen zondag, gebruikt om een onderling toernooi te organiseren. Er kan worden teruggekeken op een geslaagd evenement vol vreugde en plezier, maar ook van veel zweet en spierpijn. En gelukkig geen grote blessures. 

Naast gezelligheid gaat het bij een toernooi ook om een wedstrijd en een prijs wint. Het FST toernooi 2021 kent de volgende prijswinnaars:

JEUGD: Jongens Enkel: 1. Yannick van der Doelen 2. Sven Nijbakker; Meisjes Enkel: 1. Olivia van Dommelen 2. Tara van Esch; Jongens Dubbel: 1. Sjors van Cromvoirt 2. Yanninck van der Doelen; Meisjes Dubbel: 1. Eline Streppel  2. Lotte Kraneveld; Jeugd Mix Dubbel: 1. Sjors van Cromvoirt & Lotte Kraneveld en 2. Sonam Kamp & Tara van Esch.

SENIOREN: Heren Enkel: Thymo Pullens; Dames Dubbel: Briseïs Richards; Heren Dubbel: Franc van der Heyden; Senioren Mix Dubbel: Marcel de Beer & Sheng Huang.

Het toernooi was een mooie oefening voor de competitiespelers van FST die de komend weekend met de competitie gaan beginnen. Totaal heeft FST 13 teams in de competitie: 5 seniorenteams in de midweek, 3 seniorenteams in het weekend en 5 jeugdteams in verschillende leeftijdsklassen 11 tot 17 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.