Badminton jeugd pakt de draad na 4 maanden weer op.

Afgelopen zaterdag 13 maart is de jeugd van badmintonvereniging FST Waalwijk na 4 maanden weer begonnen met trainen.  Tussen de buien door werd door de jeugd weer aan conditie en beweging gewerkt. Niet in sporthal de Zeine, maar op het naastliggende atletiekbaan van de vereniging ACW’66. Zolang binnensporten nog niet mogelijk is, is dit een mooie manier om de jeugdleden in beweging te houden en plezier te laten hebben.  

Eerstvolgende trainingen: 20 en 27 maart. Van 13:00 tot 14:30 uur. Locatie: Atletiekbaan (achter sporthal de Zeine). Meer info: jeugd@fstwaalwijk.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.