Inschrijving voor Schoolbadmintontoernooi 21 oktober nu geopend

Op woensdag 21 oktober vindt tussen 10 en 14 uur voor de tweede keer het schoolbadmintontoernooi plaats in sporthal de Slagen in Waalwijk. . In verband Corona zullen er vele maatregelen worden genomen, zodat iedereen veilig kan mee sporten of kan komen kijken.

Iedereen tussen ongeveer 10 en 13 jaar kan aan dit toernooi meedoen. Maakt niet uit waar je woont en op welke school je zit. Je schrijft je in met je vriend(inne)tje door een email te sturen aan secretaris@fstwaalwijk.nl met daarin de volgende gegevens: naam, emailadres, telefoon, leeftijd van jou en eventueel je vriend(inne)tje en of je lid bent van een badmintonvereniging. Badmintonrackets zijn aanwezig. Geef je op voor 18 oktober. Je kan je ook alleen opgeven. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.