We kunnen weer!

Badminton in de zaal vanaf 1 juli
Na 1 juli gaan we weer binnen spelen. Maandag 29 juni is er dus geen buitenbadminton, want we kunnen donderdag 2 juli al naar binnen.  Een compleet overzicht staat dit het schema.

Badminton in de zomervakantie
Het is ook mogelijk om tijdens de zomervakantie (13 juli – 20 augustus) te gaan spelen.  Dit is alleen door de week. In het weekend is de sporthal gesloten. De speeltijden en locatie kunnen afwijken van wat we gewend zijn. Zie het schema.

Aanmelden is noodzakelijk. 

We willen graag dat jullie aangeven of jullie de eerstvolgende keren komen. Hierdoor kunnen wij de juiste voorbereidingen treffen. 

Aanmelden voor het badmintonnen gaat via de volgende link: https://www.supersaas.nl/schedule/FSTWaalwijk/badmintonnen

Kijk ook naar de van toepassing zijnde bepalingen.  

Badminton na de zomervakantie
Vanaf maandag 24 augustus gaan we weer op de bekende dagen en tijden gaan spelen. De seniorentraining is dan niet meer op dinsdag, maar op donderdag!

Opgeven voor seniorentraining op donderdag
In onze nieuwsbrief hebben al gemeld dat de seniorentraining wordt verplaatst naar de donderdagavond van 19:30 uur tot 21:00 uur. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Deze training is voor competitiespelers en de seniorleden die echt door willen groeien. De training wordt gegeven van 27 augustus t/m 25 februari. Je kan je opgeven via: secretaris@fstwaalwijk.nl . 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.