J2 en J1 kampioen regio Noord Brabant

2 Jeugdteams FST Badmintonkampioenen 

Afgelopen donderdag zijn 2 jeugdteams J1 en J2 van badmintonvereniging FST uit Waalwijk gehuldigd voor hun eerste plaats  in de competitie Regio Noord-Brabant. 

Het J2-team kwam uit in de 4de afdeling van de regiocompetitie in de klasse tot 15 jaar (U15). Het team bestaat uit Noah Martens, Olivia van Dommelen. Fenne Martens, Hugo van der Sangen en Tim van Gelder.  Dit team heeft alle wedstrijden gewonnen en staat ruim voor op de nummer 2 van de poule  Geldrop.

Het J1-team kwam ook uit de 4de afdeling van de regiocompetitie, maar dan in de klasse tot 17 jaar (U17). Het team bestaat uit Martijn Klerks, Britt Lamers, Suus van Elzelingen, Briseis Richards en Bram de Jong. Dit team heeft ook alle wedstrijden gewonnen. De laatste wedstrijd op 26 januari hebben ze met maar liefst 7-1 van nummer 2 van de poule bc Geldrop. 

Proficiat allemaal, jullie hebben er allemaal hard voor geknokt. De volgende stap is het Brabants Kampioenschappen. Dan spelen alle Brabants kampioenen van hetzelfde niveau uit de competitie tegen elkaar. En dan misschien de Nederlandse …

Badminton is een intensieve sport, waarbij je in korte tijd veel spieren gebruikt en een goede conditie opbouwt. Bij bc FST kan je al vanaf 4 jaar badminton gaan spelen. Je krijgt dan leuke training die past bij de leeftijd. Na een tijdje kan je samen met andere kinderen competitie gaan spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.