Waalwijkse badmintonverenigingen FST en High Speed gaan samen verder

Woensdagavond 15 januari hebben de leden en ouders van jeugdleden samen het besluit genomen om als 1 vereniging verder te gaan. High Speed zal integreren in FST en zal per 1 april 2020 ophouden te bestaan. 

Tevens is door middel van stemming bepaald dat de naam van deze vereniging bc FST wordt. Door deze integratie van beide verenigingen ontstaat een grote vereniging van 220 leden die de badmintonsport in Waalwijk verder kan versterken. Door het creëren van een breed aanbod, grotere competitiepoule en een efficiënte organisatie voorziet bc FST een mooie toekomst van de badmintonsport in Waalwijk. Een basis voor dit alles is dat iedereen plezier in de sport heeft en dat de vereniging een stuk warmte en gezelligheid aan de leden biedt.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.