Inschrijving open: Schoolbadminton Toernooi

16 Oktober schoolbadmintontoernooi; inschrijving geopend

Op woensdag 16 oktober – in de herfstvakantie – vindt het eerste schoolbadmintontoernooi plaats in Sporthal de Slagen in Waalwijk. Alle kinderen tussen ongeveer 10 en 13 jaar zijn welkom om mee te doen; de inschrijving is geopend.  Deelname is gratis. Rackets zijn aanwezig.  Het is van 10 tot 15 uur.

Schrijf je in door een e-mail te sturen aan secretaris@fstwaalwijk.nl met je naam, e-mailadres, telefoon en de leeftijd van jou en je vriend(inne)tje. Geef ook aan of je lid bent van een badmintonvereniging. 

Voor een meer uitgebreide beschrijving klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.