Guido Friemann winnaar badmintonracket.

Badmintonclub FST heeft afgelopen zaterdag de winnaar van de shuttle-raad wedstrijd bekend gemaakt. De 11 jarige Guido Friemann uit Waalwijk is de gelukkige winnaar. Guido kreeg uit handen van Anton van Himbergen, voorzitter FST, het mooie zwart-rode racket van het merk Victor uitgereikt. 

Ruim 2 weken geleden op het GO-Waalwijk festival op zondag 25 augustus hebben meer dan 50 kinderen en volwassenen bij de FST-stand op het Raadhuisplein meegedaan aan de wedstrijd  ‘aantal shuttles raden’. Dit keerde had FST maar liefst 653 shuttles, zowel de plastic als veren shuttles, verzameld in de grote doorzichtige bak. 

Guido had het getal 625 geraden en was degene die er het dichtst bij zat. En zo won Guido de prijs. 

Afgelopen zaterdag bij de jeugdtraining in sporthal de Zeine heeft Guido het racket gekregen. Guido heeft samen met zijn broer direct mogen mee spelen met de jeugd. Het was duidelijk te zien dat het racket hem extra vertrouwen gaf.  Hij speelde erg goed. Het blijkt toch minder moeilijk dat hij op voorhand  gedacht had. 

Badminton is inderdaad een toegankelijke sport. Eenvoudig van jong tot oud te beoefenen. Tevens zijn de kosten voor deze sport lager dan vele andere sporten.  Bij Badmintonclub FST kan je al lid worden als je 4 jaar oud bent. Jeugd kan zowel recreatief als competitie gaan spelen. 

FST zorgt met intensieve begeleiding dat elk jeugdlid het spel snel onder de knie heeft. FST is een warme en laagdrempelige club, waar het draait om gezelligheid, sportiviteit en gezonde dosis prestatiedrang. Heb je ook interesse in badminton?  Mail naar secretaris@fstwaalwijk.nl of bel gewoon met Nikki de Jong (06-40960093).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.