FST feliciteert en dankt Angela Galiart

Angela Galiart 10 jaar Jeugdtrainster FST

Afgelopen donderdag 2 mei is Angela Galiart uit Empel door de jeugdleden en jeugdbegeleiders in de bloemetjes gezet. Angela is in mei 2009 begonnen als jeugdtrainster bij badmintonvereniging FST uit Waalwijk. Ze had in die tijd net haar trainingsdiploma gehaald en is direct aan de slag gegaan als trainster bij de jeugd. In eerste instantie de jongste jeugd tot 12 jaar, maar na enkele jaren ook de oudere jeugd tot 18 jaar. Met haar persoonlijke aandacht en eigen badmintonervaring weet ze de tips & tricks goed over te brengen op de jeugd van FST.  Met veel creativiteit worden de reguliere oefeningen afgewisseld door leuke badmintonspelletjes. Dit zorgt ervoor dat de jeugdtraining altijd aantrekkelijk en afwisselend blijft voor alle kinderen.  Samen met de jeugdbegeleiders is zij belangrijk voor de toekomst van de badminton in Waalwijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.