Jubilarissen 2019

Leden van badmintonvereniging FST in jubelstemming

Waalwijk – Aafke Tand (45), Theo Koolen (66) en Martin Dekkers (63) zijn  afgelopen donderdag tijdens de Algemene Ledenvergadering van badmintonvereniging FST gehuldigd met hun jubileum. 

Aafke Tand is gehuldigd met haar 12,5 jaar lidmaatschap. Ze is in het verleden al eerder lid geweest, maar tussentijds even weg geweest. Ze kan nog goed actief de badmintonsport beoefenen al is het de laatste tijd er bij in geschoten. 

Theo is 25 jaar geleden bij FST begonnen met badminton spelen. In de eerste 10 jaar heeft hij veel voor de club gedaan. Theo is altijd wel in voor een geintje op de baan en speelde voor de lol. Vanwege lichamelijke problemen speelt hij de laatste jaren niet meer actief. 

Martin is al 40 jaar lid. Totaal is hij eigenlijk veel langer lid geweest. Vanwege zijn diensttijd moest hij het even onderbreken. Martin speelt graag nog een leuk partijtje badminton.  

Badminton is een sport die je je hele leven actief kan beoefenen. Als het spelletje je blijft boeien en je lichaam je niet in de steek laat, dan kan je het tot zeker je 80ste blijven beoefenen. Bij FST spelen de jubilarissen vaak nog actief een leuk potje badminton. 

Heb je ook interesse in badminton? Kijk dan even op  www.fstwaalwijk.nl , www.facebook.com/fstwaalwijk/ of mail naar secretaris@fstwaalwijk.nl. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.