Invitatie Toernooi 2019 ofwel “Badminton Doe Je Zo”

Beste leden en niet-leden,
Wij nodigen je graag uit voor ons 2de Invitatie Toernooi op zondag 7 april in sporthal de Slagen van 10:30 tot 15:00 uur. Wij organiseren dit samen met High Speed.
Bij dit toernooi staat gezelligheid en plezier voorop waarbij je ervaart hoe leuk het spelen van badminton kan zijn. Of je goed of minder goed kunt badmintonnen is niet van belang.
Het is de tweede keer dat we dit organiseren. Het toernooi staat open voor alle leden en belangstellenden van elke leeftijd. Ieder die wel eens wil badmintonnen is welkom.
Het is zeker niet 4,5 uur spelen. Tussendoor zijn er voldoende momenten om even op adem te komen en is er ruimte voor andere leuke activiteiten.
Wij vragen jou om familieleden, vrienden, vriendjes, kennissen, buurtgenoten of collega’s uit te nodigen om eens een dagje mee te doen met onze fantastische sport. Omdat we willen laten zien hoe leuk badminton is en dat iedereen het snel kan leren, noemen we dit evenement daarom het ‘Badminton doe je zo – Toernooi’.

Deelname aan het toernooi is gratis! Je hoeft alleen te zorgen voor sportkleding. Mocht je geen racket hebben, maak je geen zorgen
Samen zorgen wij ervoor dat er veel leuke wedstrijdjes worden gespeeld.
Schrijf je in vóór 1 april 2019. Wat we willen weten zijn de namen van de deelnemers, de leeftijd en de badmintonervaring (geen, iets of wel). Mail dit naar voorzitter@fstwaalwijk.nl
Samen zorgen wij ervoor dat er veel leuke wedstrijdjes worden gespeeld.
Hopelijk tot ziens op zondag 7 april!
Anton van Himbergen, namens de organisatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.