Geen badminton maar bruisende Pietenbingo bij FST

Geen badminton maar bruisende Pietenbingo bij FST

Waalwijk  Wat fantastisch! Dit jaar werd Sinterklaas bij zijn bezoek aan de kinderen van badmintonvereniging FST begeleid door niet een, twee maar vijf Pieten. Deze Pieten waren al vooruit gereisd. Hierdoor konden ze de kinderen al vermaken met pepernoten-spelletjes en de bingo. Het spelletje om een pepernoot laten balanceren op je neus zag er erg grappig uit. Vooral de meisjes konden dit erg goed.

Met de spelletjes waren natuurlijk leuke prijzen te winnen. Chocolade sinterklaasjes, zweetbandjes, FST-verrassingszakken, een suikerspinmachine en zelfs een 55 Euro als hoofdprijs van de bingo.

Omdat FST dit jaar 55 jaar bestaat werd het Sinterklaasfeest gecombineerd met een Bingo op zaterdag 24 november. De hele middag hebben de kinderen en hun ouders dit gezellige feest gevierd. Voor deze keer was uitgeweken naar de Flambouw in de Loefstraat in Waalwijk.

De Pieten konden niet alleen pepernoten gooien, liedjes zingen en dansen. Ze bleken ook goed te zijn in het bingospel. Ook al vielen er soms meerdere cijfers tegelijk eruit, ze deden het goed. En waren er bijna geen valse bingo’s. Op deze middag zijn 5 bingo-rondes gespeeld. 

Tussen de bingo-rondes door kwam Sinterklaas natuurlijk nog langs. Zijn bijna volle dikke boek had hij gelukkig bij zich. De Pieten hadden gezorgd voor allemaal leuke weetjes van de kinderen. Voor alle kinderen had Sinterklaas een mooi cadeautje meegenomen. 

Ook Sinterklaas heeft een ronde bingo gedaan. Dat ging hartstikke goed. Sint vertelde later dat hij in Spanje met de Pieten ook wel eens in de zomer bingo speelt. Dus het was niet nieuw voor hen. 

Bijna alle kinderen wonnen wel een prijs bij de spelletjes. Kim Smits, Moos van Zandwijk en Eline Kersbergen waren wel de echte bofkonten van deze middag. Zij wonnen een grote prijs of meer dan 1 prijs.  

Na anderhalf uur moest Sinterklaas al weer vertrekken. Er zaten nog meer kinderen op hem te wachten. Met het overbekende ‘ Dag Sinterklaasje’ werd hij door alle kinderen en ouders uitgezwaaid. Het was een oergezellig festijn. Tot volgend jaar Sinterklaasje!

Voor informatie over FST: www.fstwaalwijk.nl en op  www.facebook.com/fstwaalwijk.   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.