Stem op FST kandidaten voor Waalwijk Ontmoet

  Winnaars 2017
Jaarlijks zet de gemeente Waalwijk de vrijwilligers, sporters en cultuurvertegenwoordigers in het zonnetje die het afgelopen jaar bijzondere prestaties hebben laten zien. Dit jaar zijn er van onze vereniging FST  twee voordrachten voor Waalwijk Ontmoet.
Elo Martens in de klasse SPORTERS – Individueel, omdat hij al voor de 18e keer Waalwijks badminton kampioen is geworden. En voor ons derde team van vorig seizoen in de klasse SPORTERS – teams. Zij zijn in hun klasse (3e klasse district) 2e te worden op het NK bij de senioren.
Tot en met 3 oktober kan je nog stemmen via facebook: https://apps.facebook.com/my-polls/stemmen-waalwijk-ontmoet-2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.