Invitatie toernooi 15 april 2018

Invitatie toernooi “Badminton doe je zo”.

 Al eens samen met je opa gesport? Dat kan niet met alle sporten. Badminton is een sport waarbij dat zeker gaat lukken. Op zondag 15 april kan je, samen met ieder die je wilt, inschrijven voor een leuk badminton evenement: het ‘Badminton doe je zo toernooi’.  Tussen 10 en 15 uur wordt dit evenement gehouden in Sporthal de Slagen in Waalwijk. Iedereen kan mee doen. Jong en oud, beginnend en ervaren. We spelen leuke wedstrijdjes en er zullen extra activiteiten te zien en te doen zijn. Kortom een leuke invulling voor familie en vrienden voor de zondag. Gezelligheid en lol staan hierbij voorop. Rackets zijn aanwezig. Je krijgt uitleg, oefeningen  en tips over de sport.

Doe jij ook mee?   Schrijf je voor 6 april in. Dat kan door een email te sturen aan voorzitter@fstwaalwijk.nl . Geef daarbij de namen, leeftijden en speelervaring van alle personen op.  Deelname is natuurlijk gratis. We rekenen op je. Je kan je al vanaf 4 jaar inschrijven. Wij zullen zorgen dat iedereen op deze dag een fantastische sportieve ervaring beleeft. 

Dit evenement wordt georganiseerd door de verenigingen FST Waalwijk en High Speed. Wij nodigen jou samen met jouw vrienden, vriendjes, je ouders, je kinderen of collega’s uit voor dit toernooi. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.