40-jarige jubilarissen gehuldigd!

Co en Saakje 40 jaar lid bij FST!

Afgelopen donderdag 9 maart zijn tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van badmintonclub FST Saakje Sterk en Co Stolwijk gehuldigd voor hun 40 jaar lidmaatschap bij FST.

Saakje Sterk speelt de laatste jaren niet actief meer, maar vindt het erg leuk om bij de vereniging verbonden te zijn. Ze heeft in het verleden in het bestuur gezeten en veel voor de jeugd gedaan. Co Stolwijk speelt nog steeds bijna elke donderdagavond actief badminton. Het spelletje verveelt hem nog steeds niet. Ook na 40 jaar niet.

Dit betekent dat het leuk is om van FST lid te zijn en dat je badminton tot op oudere leeftijd kan blijven spelen. Op dit moment heeft FST 10 leden ouder dan 65 jaar, die bijna allemaal nog actief spelen. Het spelen van badminton blijkt goed te zijn voor je gezondheid en levensverwachting. Dit kwam vorig jaar naar voren in een universitair onderzoek naar het risico om te overlijden aan hart- en vaatziekten. Als je sport met een racket in je hand, is de kans groot dat je langer leeft, in ieder geval stukken groter dan als je voetbalt.

Bij Badmintonclub FST kun je al lid worden als je 4 jaar oud bent. Ook als je 70 bent kun je het nog goed spelen. FST is een warme en laagdrempelige club, waar het draait om gezelligheid, sportiviteit en gezonde dosis prestatiedrang. Heb je ook interesse in badminton? Kijk op onze vernieuwde website www.fstwaalwijk.nl, of mail naar secretaris@fstwaalwijk.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.