25 en 12,5 jarige jubilarissen gehuldigd!

Dennis en William 25 jaar badminton bij FST!

Op 9 maart zijn tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van badmintonclub FST Dennis Pullens en William Mulders (niet op foto) gehuldigd voor hun 25 jaar dat ze lid zijn van FST.

Dennis Pullens speelt al sinds dat zijn 12de bijna elke donderdagavond actief badminton. Tot enkele jaren geleden speelde hij ook nog actief competitie. Daarnaast is Dennis vele jaren actief geweest voor de organisatie van het jaarlijkse jeugdkamp. Het spelletje verveelt hem nog steeds niet.

William Mulders is al vele jaren niet-actief lid van FST, maar vindt het belangrijk om met de vereniging verbonden te zijn. William heeft in het verleden actief competitie gespeeld. Als hij meer vrije tijd krijgt, dan gaat hij de shuttle weer oppakken.

Sinds dit jaar huldigt FST ook haar leden die 12,5 jaar lid zijn. FST vindt het belangrijk dat de leden zich sportief ontwikkelen, maar ook dat de vereniging voor een goede sociale band met en tussen de leden kan vervullen. Op 9 maart zijn totaal 21 leden gehuldigd die minimaal 12,5 jaar lid zijn van FST.

Proficat allemaal!

*Foto: Enkele jubilarissen die minimaal 12,5 jaar bij FST zijn. Van links naar rechts: Jan van de Sande, Kirsten Brust, Corry Terhorst, Nicky Rosenbrand en Erik Kraneveld.
*Coverfoto: Dennis Pullens 25 jaar FST

Bij Badmintonclub FST kun je al lid worden als je 4 jaar oud bent. Ook als je 70 bent kan je nog goed badminton spelen. Heb je ook interesse in badminton? Kijk op onze vernieuwde website www.fstwaalwijk.nl, of mail naar secretaris@fstwaalwijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.