Druk toernooiweekend op 1 en 2 april 2017

Op zaterdag 1 april beginnen we met het Langstraat toernooi. Een onderling jeugdtoernooi met verenigingen uit de buurt. Dit toernooi wordt gehouden in sporthal De Zeine.

Op zondag 2 april organiseert FST weer het jaarlijkse Ouder-kind toernooi in sporthal De Slagen. Dit toernooi is dé kans om eens te laten zien hoe goed je kunt badmintonnen, de ander uit te lachen omdat die het niet kan en vooral een gezellig dagje samen bezig zijn. Dus…kinderen (leden), schrijf je samen met je vader, moeder, opa, oma, oom, tante, buurman/vrouw, of iemand anders naar keuze in. Ouders (leden): schrijf je in samen met je zoon, dochter, kleinzoon/dochter, neefje, nichtje of buurjongen/meisje.

tijd: van 10.00 tot 15.00 uur
kosten: geen

De uitnodiging en inschrijfformulier voor dit toernooi vind je hier. Als je hieraan mee wilt doen graag het  formulier voor 21 maart inleveren bij een trainer of begeleider of stuur een mailtje naar stefandekloe@home.nl

1 Comments Voeg uw reactie toe

  1. Erwolt schreef:

    Het Langstraat Jeugdtoernooi wordt gehouden in sporthal De Zeine met leden van de diverse verenigingen in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar van 8.45uur tot 12.15uur. Men kan zich nog inschrijven t/m zaterdag 11 maart via mail zaterdagjeugd@fstwaalwijk.nl !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.