Nieuw sportaanbod: minibadminton!

Op zaterdag 14 januari 2017 organiseren wij de grote Mini-Badminton Inloop tussen 8:45 en 10:15 uur in sporthal de Zeine Olympiaweg 12-a in Waalwijk! Vanaf dat moment gaan we van start met een hele nieuwe groep badminton voor kinderen tussen 4 en 7 jaar. Dit is nieuw in de regio. Wij vinden het belangrijk dat kinderen het hele jaar door voldoende kunnen bewegen, samen met andere kinderen, ieder op zijn/haar niveau.

Onder intensieve begeleiding van 1 trainer per 4 kinderen laten we de kinderen al spelenderwijs werken aan de ontwikkeling van hun motoriek, zowel het lopen en bewegen als de slagbeweging. FST beschikt over de minirackets. Wat de kinderen zelf moeten meenemen zijn binnensportschoenen en sportkleding.

Dus heb je kinderen of kleinkinderen in deze leeftijdsgroep? Kom en doe dan vrijblijvend mee aan de Mini-badminton Inloop op zaterdag 14 januari vanaf 8:45 uur. Vertel het ook door aan je buren en vrienden.

Kan je deze zaterdag niet? Loop dan gerust binnen op een van de andere zaterdagen daarna op hetzelfde tijdstip binnen. Meer informatie: info@fstwaalwijk.nl of neem contact op met Nikki de Jong (Tel. 06-40960093).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.